

SEFTON YOUNG ADVISORS

YEPEG agenda 18th July 2018

TIME	Agenda Item
10:00	Welcome and Introductions
10 minutes	
10:10	Baseline Questions – Series of questions around health,
20 minutes	emergency services numbers and local health services.
10:30	Ice Breaker
15 minutes	
10:45	How to book your own health appointments
20 minutes	,
11:05	Healthy changes
20 minutes	
11:25	Short break
15 minutes	
11:40	Examine your options / Scenarios
20 minutes	Examine your options / Scenarios
20 1111111111111	
12:00	Distance travelled questions
20 minutes	
12:20	Finish, Thanks and Next steps
10 minutes	